Des del 2012 a Catalunya existeix una prova pilot que permet que actualment fins a 25 escoles facin jornada continua. Amb una satisfacció alta i creixent per part de les famílies d’aquests centres.

La Plataforma Volem Jornada Contínua a Catalunya ens hem reunit recentment amb el Departament d’Educació, i hem pogut copsar la poca disponibilitat de la Generalitat a fer canvis perquè les escoles que vulguin puguin acollir-se a un horari continuat.

Davant l’impediment del Departament d’Educació que les escoles que tinguin clara majoria de famílies a favor de la jornada continuada puguin aplicar aquest horari.

PROPOSEM: NO PORTAR ELS INFANTS A L’ESCOLA DURANT LA TARDA DEL PROPER 31 DE MAIG.

Apunts importants:

  • L’escola oferirà el seu horari habitual de matí i tarda per les famílies que ho necessitin.
  • Des de l’AMPA/AFA de cada escola s’haurà d’informar al centre i a les famílies d’aquesta iniciativa.
  • Agrairíem que ens enviéssiu fotos d’aules buides, de si feu una concentració, o percentatge d’assistència a l’escola i enviar-ho si us plau al correu de la Plataforma: acciones@jornadacontinuacatalunya.org
  • En aquestes dates són habituals les colònies i les excursions, la voluntat no és que aquestes activitats ja programades deixin de fer-se.
  • Això és una primera vaga, el curs següent es proposaran més mobilitzacions i de més contundents si la Generalitat no reacciona.

DescàrreguesCartell de la protesta català: aquí

Video: Fes click aquí