MANIFESTACIÓ VIRTUAL EN CONTRA DE LA PROPOSTA DEL DEPARTAMENT D´EDUCACIÓ PER REDUIR EL TEMPS DE MENJADOR (12 A 14h) I AVANÇAR LA SORTIDA (16H)

Després de la situació excepcional sanitària que estem vivint i amb totes les mesures restrictives que hem seguit els ciutadans aquests dies, esperem famílies i mestres, que quan iniciem el curs escolar, les mesures que s’adoptin vagin en consonància amb les recomanacions establertes fins ara. Sorprenentment, en data 30 d’abril ens trobem davant una notícia on el Departament d’Educació vol imposar un horari partit avançant l’hora de dinar (de 12 a 14h) i la sortida (16h).

Durant aquests dies de confinament, hem pogut veure de tots els colors, on s’han adoptat  mesures que no han afavorit ni als nens, ni a les famílies, ni als professors, ni als substituts, ni al servei de menjador contractat, ni als desfavorits, podríem continuar anomenant una per una, però voldríem remarcar l’oposició dels sindicats ens aquests despropòsits, on a partir, d’ara s’afegeix a la llista l’horari escolar proposat pel nou curs.

La Plataforma Volem Jornada Contínua també volem mostrar la nostra indignació i rebuig cap aquesta nova proposta. Davant la situació d’emergència sanitària i econòmica, l’horari que ens volen imposar no té en compte les necessitats dels infants, ni tampoc de les famílies, pels motius que detallem a continuació: massificació del servei de menjador, despeses extres per les famílies tant de menjador com extraescolars, menys temps per adoptar més mesures d’higiene, menys temps de descans pels més petits, quatre desplaçaments pels nens que dinen a casa, augmentant així el risc de contagi, avançant l’única hora de sortida afectarà a la conciliació familiar, etc.

Volem defensar els nostres drets i els dels nostres fills/es, volem tenir veu i que se’ns escolti d’una vegada i volem que tinguin en compte la opinió de les famílies!!!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *