NO ES ES MEU, PERO CREC QUE TOTS/ES ELS/LES MESTRES D’INFANTIL ENS SENTIM AIXI.
RRALMENT ELS POLITICS PENSEM AMB LES PERSONES?
QUINA RABIA😣

Senyor president, tinc molts dubtes, imagino que igual que la gran majoria de gent, després de la seva compareixença ahir.

Però el que em turmenta, inquieta i em pertorba, és el de l ‘ educació infantil.

Una vegada més, els professionals de l ‘ educació infantil, en els quals incloc les dues etapes

(Primer cicle de 0-3 i segon cicle del 3-6), venim a tractar-nos com a professors de segon curs, cuidats de nens i nenes.

Una vegada més, l ‘ educació infantil veu poca possibilitat que algun dia canviï la seva importància i valoració, en lloc de merament una etapa on es mantenen els nadons (en el primer cicle) i pintats i color en el segon.

Sí, de cara a primària se ‘ ns exigeix que tots els nens i nenes, independentment del seu nivell madur (això per a què?) sàpiguen llegir i escriure (entre una infinitat de continguts i habilitats mínimes).

Una vegada més, tristament la nostra etapa educativa és menyspreada (segons el nostre ministre, educació infantil no té currículum ni contingut mínim). Ha. Trobava a faltar dir que ens paguen per jugar i ENTREM als nens i nenes simplement. Gràcies senyora ministra.

Bé, a part de tot això, ahir vaig encarar el futur de l ‘ escenari amb moltes qüestions abans de la compareixença del President del Govern

Cal destacar els més rellevants:

Algú em pot explicar què vol dir el govern quan diu que els centres de 0-6 anys s ‘ obriran per cuidar els fills que treballen els pares?

Què són aquests centres? Quin és el criteri d ‘ obertura?

Quin és el significat de la paraula ASSISTENDER?

Professors d ‘ altres etapes educatives NO CONCILIEN? O això és només per als altres sectors?

Què passa quan un nen compleix 6 anys? És completament AUTONÓS per a la teva cura i educació? Oh, sí, se m ‘ oblidava, segur que pot llegir i escriure. Prou.

Se ‘ ns facilitarà els RECURSOS necessaris per cuidar higiènicament a aquells nens i nenes? Haurem de disfressar-nos d ‘ EPIS que són escassos als hospitals? De debò, com ho faràs? Estar mentalitzant i endreçant, o el que és el mateix en aquesta quarantena, apareixant amb el que hi ha.

Com garantirà la DISTÀNCIA SOCIAL entre els nostres alumnes i alumnes, Sr. President? Si la ràtio ja està superada i tenen ganes de tornar a la seva escola per abraçar-se i jugar amb els seus companys… I nosaltres, els mestres d ‘educació infantil, desitgem veure’ ls i abraçar-los ben fort.

Com serà la BRECHA SOCIAL dels alumnes i els pares dels quals no funcionen, senyor president?

Que algú m ‘ ho expliqui, perquè sincerament no ho entenc.

Sincerament, una senyora “petita” indignada

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *